Anime St. George 2011 Event Schedule

The first draft of our Event Schedule for Anime St. George 2011 is now online. You can find the current plan of events below as well as on our website under the Schedule Tab (along with a complete and confirmed screening schedule).

We also currently have one space open for a panel in the Noon to 1:00PM time slot that needs filled. If you would like to host a panel in this slot, please feel free to contact me at okami AT animesg.com. Please include a summery of the panel you would like to host as well as a run time. All approved panel hosts will receive a free badge to the convention. The deadline for all event information needs to be submitted by September 1st.

EDIT: The open time slot has been filled! Please look forward to the improve crossover panel If We Met!

 

Anime St. George 2011 Event Schedule
Version 2.0

Run times are listed next to event. All times are approximate.
This schedule is subject to change.
9:00 AM
Early Registration Open – Screening Room Open
10:00 AM
Convention Doors Open – Dealers Room Open
10:45 AM
Opening Ceremonies 30min
11:15 AM
Scuttlebutt Ink – Guest Meet and Greet 45mins
12:00 PM
If We Met 1hr
1:00 PM
Scuttlebutt Ink – Intro to Artist’s Alley 1hr
2:00 PM
Anime Dating Game 1hr
3:00 PM
Scuttlebutt Ink – Cosplay & Masquerade Q&A 1h
4:00 PM
Raffle and Prize Give-A-Way 1hr
5:00 PM
Who Asked You? 1hr
6:00 PM
Geto Cosplay 1hr
Dealer’s Room Closes
6:30 PM
Masquerade Set Up // Room Change Over 30mins
Screening Room Close
7:00 PM
Phantom Masque 1hr & 30mins
Haidong Gumdo Demonstration (Half Time Show)
8:30 PM
J-Rock & K-Pop Dance 1hr & 30mins
9:45 PM
Closing Ceremonies 15mins
10:00 PM
Doors Close
Advertisements

About A x e l - F

Event Planner for Okami Promotions. Plans and coordinates various fandom conventions including: OkamiCon - Mesquite's First Anime, Comic and Gaming Convention. Anime St. George - Southern Utah's Anime Convention.

Posted on July 8, 2011, in Updates and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Looks like a lot of fun! Thanks for posting the schedule early!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: