Schedule

Below is the current event schedule for Anime St. George 2012. Between each activity in the Activity Room, there will be a 15 minute break. This schedule is subject to change. Any major changes in the schedule will be noted on our various social media networks.


Anime St. George 2012 Event Schedule
Version 1.0

Activities Room (AR) – Dealer Room (DR)

   

9:00

Early Registration Open

10:00

General Registration Open – Convention Open

10:45

Opening Ceremonies

11:00

TBA (AR) – 45mins

12:00

15min break

12:15

Anime Dating Game (PR) – 1hr

1:15

15min break

1:30

Hetalia: Ask A Nation

2:30

15min break

2:45

91.8 The Fan – Be A Part of Your Own Anime (PR) 1h 15mins

4:00

Raffle and Prize Give-a-way (PR) – 1hr

5:00

Setup for Masquerade

5:15

Setup for Masquerade

5:30

Moonlight Masquerade (AR // DR) – 1hr 30mins

7:00

Screening Room Closes // Dealer Room Closes
Moonlight Rave (AR // DR) – 1hr 30mins

8:15

Closing Ceremonies

8:30

Doors Close
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: